İZMİR / DİKİLİ - Dikili Mesleki Eğitim Merkezi

Dikili Mesleki Eğitim Merkezi

Salimbey Mah.Şehit Sami Akbulut Cad. No58/1 Dikili/İZMİR
Vizyon
Günümüz teknolojisinin tüm imkanlarını kullanarak çıraklarımıza, kalfalarımıza ve ustalarımıza bilimsel ve demokratik bir eğitim ile ileriye dönük, öğretim vermek, okulun fiziki ve teknolojik imkânlarını geliştirmek, merkezimizde çıraklar için ferah temiz bir ortam ve sınıflar oluşturmak, eğitim-öğretimi öğrenci merkezli öğretmen rehberli olarak sürdürmek, piyasaya yetişmiş ve yeterli mesleki bilgiyle donanmış elemanlar kazandırmak, meslek odaları, STK ve İŞKUR ile ortak projeler yapmak, yeni teknolojilere yönelik geliştirmek hazırlamaktır.
Misyon
Yetenekli, katılımcı, yeniliklere ve gelişmeye açık çırak, kalfa ve ustalarımıza mümkün olan en iyi eğitimi vermek için çalışan, iş hayatına yetenekli, mesleki bilgi ve beceriye sahip elemanlar yetiştirmeyi ve onları geleceğe hazırlamayı ulusal görev bilen bir kurumuz.
08.15-17.00
Jeotermal Enerji